Betalen
U kunt bij ons betalen met:
U kunt bij ons betalen met: iDeal, Mastercard en Visa
Gratis Verzending
Wij versturen al onze bestellingen met PostNL Wij versturen via PostNL. Bestellingen vanaf € 35,- versturen wij gratis.

Over Tuindecoratie.net

Tuindecoratie

Op zoek naar een leuke toevoeging voor in uw tuin in de vorm van bijvoorbeeld een tuinkabouter, tuinverlichting of wellicht een mooi versiersel? Verder zoeken hoeft niet meer, want in onze webwinkel van www.tuindecoratie.net vindt u een uitgebreid assortiment van accessoires voor in uw tuin. Tuindecoratie is dé online specialist in tuinaccessoires voor onder meer decoratie, verlichting en handige hulpmiddelen. In de webshop kunt u alles eens goed op uw gemak bekijken en als u eenmaal het juiste product(en) gevonden heeft, kunt u deze in een handomdraai bestellen. U kunt tevens online veilig betalen middels iDEAL, creditcard of Mister Cash. De meeste producten zijn op voorraad en worden meestal dezelfde dag nog verzonden. Bestelt u voor meer dan vijfendertig euro? Dan wordt uw bestelling zelfs gratis verzonden.

De vele toepassingen van het gebruik van tuindecoratie

Als u toe bent aan een aanpassing of u wilt uw tuin gewoon wat opfleuren, dan is ons aanbod in tuindecoratie uitermate geschikt om hieraan te beantwoorden. Misschien vindt u het leuk om meerdere soorten tuinkabouters in uw tuin te plaatsen, om zo de wat 'saaie' omgeving kleur te geven. Of wellicht bent u het zat om 's avonds in het donker te zitten en wilt u (sier)verlichting in uw tuin. 

Dan bent u bij onze webshop aan het goede adres. Wij bieden diverse producten die hieraan beantwoorden. 

Ook als u op zoek bent naar wat praktische producten zoals bijvoorbeeld een tuinschepje of een wespenvanger, tuindecoratie.net voorziet in uw behoeften.

© 2019 Tuindecoratie.net